miércoles, 26 de octubre de 2011

III Marcha Btt El Bovalar Salzadella (Castello)

El dia 23 de octubre es va celebrar a la Salsadella la III Marcha Btt El Bovalar Salzadella de Castello. Era el segon any que participàba i com no se esperaba una cursa molt ben preparada i organizada i en molta participacio, uns 230 bikers es van presenta. Sortida a les 08:30 peguem un tom pel poble i despres ja en dirigim cap a psita amunt. On fariem los 25 kilometres de psita amunt! Primera senda amunt i un cop Dalt baixa la senda... aqui be la caiguda.. tot el sec de la cama esquerra rascada.. coses que pasen.. apretes i pasa el que pasa... segui baixem un altra volta i pista amunt.. i despues de varios kilomtres torna a vindre senda.. pero esta era nova i molt tecnica amb un fort pendent.. nose com ni la vaig baixa... pero molt guapa..una volta alli tronem a per la pista on fariem els ultims kilometres per agafar la ultima senda.. una senda força guapa ja que era molt llarga i rapida... una volta baix em trobem amb el biker de la senia Joel Garcia on arriban al poble en acte de mala sort va pinxa a la roda del davant! una mala sort perque ja estabem a la meta... Bueno una molt bona enorabona a la organizacio perque estaba força currat!! I per part meua força content despres de la posicio 22 de 230!! una de les millors curses que e fet!1 Ara a segur treballant pera a l'any que be!! pera la Xallenge David Duaigües de Terres lleidetanes!!

2 comentarios:

rafalgueri dijo...

Ei Hector, un bloc molt currat, veig que feu rutes pel Port. Si tens algun lloc que vols anar i no coneixeu us faig de guia sense cap problema, que n'estem farts de donar voltes per aquí dalt.
Per cert t'afegeixo al llistat del meu bloc.
Salutacions.

http://rafalgueri.blogspot.com/

hector jove dijo...

EEii Joel!! pos si anem molt pel port!! Soc de jesus. El meu germa si que seu coneix jo lo minim!! jejej ara no anirem molt perque ja be el fred i aixo! per un dia si que podem anari!!! a fer una ruta guapa! ja veig que estas fet un makina!! veig que vas anar a la cursa de cavalls del vent!!Bueno ens veiem!!!