jueves, 27 de octubre de 2011

Marxa BTT Fira de l'Oli 2011


El proper 20 de Novembre organitzem la 3ª edició de la Marxa btt Fira de l'Oli de Santa Bàrbara. Com cada any hem preparat un recorregut tipus enduro per la Serra de Godall, i per a l'ocasió hem recuperat un tram de sender de més de 3 quilòmetres, que suposem que agradarà a tothom ja que no és gaire difícil de fer. 

Recordeu que és una marxa no competitiva. Sortirem a passar-ho, sense pressa i a gaudir de l'entorn. Hi haurà, com sempre, els avituallaments necessaris durant el recorregut i en acabar esmorzar a la zona de pic-nic de l'àrea esportiva de Santa Bàrbara, on també farem un sorteig d'obsequis entre tots els participants.

El preu és de 10€ fins el divendres 18, i de 15€ el mateix dia de la marxa, tant federats com no federats. Les places estan limitades a 100 participants

L'hora de sortida és a les 9 del matí al Pavelló municipal d'esports de Santa Bàrbara. La recollida del dorsal a partir de les 8 al mateix lloc.

Us informarem del dia què comencem a fer les inscripcions a través del web de la marxa. Si teniu qualsevol dubte ens envieu un correu o aneu seguint el nostre bloc http://ucsbarbara.blogspot.com/

No hay comentarios: