martes, 8 de noviembre de 2011

Volta aventura 2011 UCSB

El dia 5 i 6 de novembres es va organitzar la Volta Aventura 2011 per el club UCSB. uns 23 Bikers de la comarca es van unir a la volta aventura 2011 la majoria de santa barbara. primer ens vam reunir a Santa barbara on alli ens vam organizar per reprtir les mochilles i les bicis per protarles a la sortida que era al pantano de la Senia. A les 09:00 del dissapte vam empendre la sortida del Pantano de la senia on remuntariem asta el Faig Pare pasant per Portella Calça en alguna muntada en bici al coll. Arribariem a Capats i baixariem una petita senda que arribariem a dinar a la pista de Caro a Fredes. Un dinar de collons, uns macarrons molt bons!1 un puntasoo!!! Una volta dinats i arreglats fariem una pujada de psita i de senda al coll.. on despres fariem una senda fins arriba a Font Tortosa. Una volta alli fariem la senda que mos portaria a Beseit al Parrisal. A les 16:30 arribabem a  a la casa que mos quedariem a dormir, a la casa de Agusti el Pastor. Ens esperaria un sopa en molt Bon ambient!! Baldanes, salxixes i carn rostida, postres coc de poma i un coc especial trucat!! I a dormir!!

El segon dia pintaba mal domes despertarmos, plobia i feia vent de collons.. pero bueno no teniem volta atras!! sortim a les 9h en un fred i un vent... mos dirigim a la psita que va pel costat del pantano on agafariem pista i senda fins arriba a St.Miquel de Espinalva. On pegariem un mos dins de la casa.  i quin susto surtin de la casa... Mos surt un bou de cop de la casa de enfrenteee... Bueno seguim la Ruta i agafem la senda de Font Ferrerra on mos portaria
a la psita de Fredes... es va a fica a Ploure i uns van fer la senda del GR i Hugo,Toni i jo vam anar per pista fins al panatno de la Senia.. feia dies que no patia tant anant en bici.. vaig patir molt molt... ploben i en un fred que pelaba fins al restaurant del pantano de la Senia.... sort de les estufes dretes que tenien alli que sino... mira que no soc de cafe per aquella ocasio u necesitaba ferlo. ja despres van arriba els altres.

Bueno un fin de semana perfecte de Btt a pesar del mal tempsque no a pogut impedir tindre uan aventura de BTT pels Ports de beseit!! en molts Bons Compañs que em pasat un fin de sema a de collons!!!! I gracies els cuoines que van vindre i van pegar bones matinades i gracies a Agusti el Pastor que nbo ens va fer falta de res!! i gracies als membres de UCSB per organitza Volta Aventuraa!!! L'any que be mes i millor!!!! Una abraçada!!!! Salud i cames!!!!


No hay comentarios: