lunes, 15 de febrero de 2016

2ª BTTorre la Transrabosenca

Amigues/amics de la Transrabosenca, això ja es va apropant. La data final de la cursa serà el 17 d'abril de 2016 a la Torre de l’Espanyol.
Amb dos circuits, un de curt per a iniciació i un de llarg, per als més avançats. Esmorzar de benvindua i amb avituallaments sòlids i líquids al recorregut i rostida al final i també serveis de massatges per a tots els participants i amb una bona bossa regal.
Amb la gran novetat d’inici i final de la cursa davant del Centre Interpretació (C/ Cabacés), tot just damunt de l’aparcament del camp de futbol. Enguany serem prova puntuable pel circuit de la Xallenger BTT Terres de l'Ebre.
latransrabosenca.blogspot.com.es/
xallengerbtt.net/A la Torre del Espanyol se esta coent alguna cosa... Ni més ni menys que la 2ª Transrabosenca Bttorre , l'any passat iniciaven una nova etapa i eren com a invitada, després del gran èxit de la primera edició aquest any estan dins de la Xallenger BTT -Terres de l'Ebre , MOLTA SORT AMICS!!!!!


1 comentario:

regalosconpersonalizado.blogspot.com dijo...

FABRICANTES DE ARTICULOS DE REGALO PERSONALIZADOS CON TU FOTO
Os dejo un link de productos de regalo personalizados con tu foto/logo para cualquier clase de evento como artículos de publicidad(llaveros,pins,bolis,imanes...) productos religiosos - cofrades( medallas, cordones, rosarios,...) o regalos para tus invitados (bodas, comuniones, bautizos..) Disculpe molestias.
www.regalosconpersonalizado.blogspot.com